Skip to content

Diensten

Als je een bloeiend bedrijf wilt hebben, moet je investeren in jezelf, de mensen en je bedrijf. Maar hoe doe je dat? Waar begin je? En wat zijn de beste strategieën om succesvol te zijn in jouw branche?

Dat zijn vragen waar Jurgens bedrijfsconsultancy je bij kan helpen.

Jurgens bedrijfsconsultancy is een professioneel adviesbureau dat gespecialiseerd is in het begeleiden van zakelijke organisaties.

Of je nu net begint of al jaren bezig bent, Jurgens bedrijfsconsultancy kan je ondersteunen met praktische bedrijfseconomie, agile werken en deskundige coaching.

Een bedrijfseconoom is iemand die de complexiteit kan ontrafelen.

Als bedrijfseconoom kan ik niet alleen de cijfers interpreteren, maar ook de mensen begrijpen die erachter zitten. Door te luisteren naar hun behoeften, zorgen en ideeën, gaan we ons een beeld vormen van de huidige bedrijfssituatie en de mogelijkheden voor verbetering in kaart brengen.

Ik zal de organisatie, rekening houdend met alle aspecten van de bedrijfsvoering, inzichtelijk maken vanuit een breed perspectief.

Mogelijke effecten:

  • toezicht en beheer van financiële stabiliteit voor het bedrijf,
  • bevorderen van een gestructureerde aanpak en heldere afspraken,
  • praktische, planmatige oplossingen voor management en organisatie.

Als management consultant ondersteun ik de organisatie om uitzonderlijke successen te behalen.

Ik ondersteun het management team hoe ze een gemeenschappelijke werkwijze kunnen ontwikkelen die de organisatie dient en aansluit op de behoeften van de werknemers of relaties.

Het management kan zich daardoor richten op de eindresultaten, effectief en wendbaar werken, plus strategische projecten opzetten die waarde toevoegen aan het bedrijf.

Mogelijke vormen:

  • de complexiteit (speelveld) en het doel inzichtelijk houden,
  • beweging aanbrengen en onderlinge communicatie stimuleren; door scrum en agile werken,
  • organisatie en MT bemiddeling, plus de teams begeleiden, om tegemoet te komen aan veranderende eisen.

De droom van een bloeiend bedrijf.

Ik geloof dat de toekomst niet iets is wat ons overkomt, maar op onze eigen unieke wijze vormgeven. Daarom wil ik, samen met het managementteam, een helder doel formuleren die richting geeft aan onze acties.

Deze bedrijfsdoelstelling gaan we vervullen door een effectieve strategie te ontwikkelen en uit te voeren. We duiken diep in de bedrijfsvoering en maken gebruik van de talenten, plus kwaliteiten van je medewerkers.

Wat ga je merken: een betere focus op je bedrijfsdoelen en een cultuur waarin leiderschap, verantwoordelijkheid en samenwerking centraal staan. Verbondenheid met je partners, door creatieve en innovatieve oplossingen te bieden die aansluiten bij hun behoeften en wensen.

Middels deze aanpak, ben Ik ervan overtuigd dat we “jouw bedrijf” succesvol maken en tegemoet komen aan veranderende eisen. Ik kijk ernaar uit om deze uitdaging samen met jou en het managementteam aan te gaan.

rapport
Is jouw bedrijf nog wel de fijne jas die past?

Ondernemen is vooruitgang, ook al kom je op een moment dat je tegen jezelf zegt:”Wil ik dit nog wel, is het nog bevredigend voor mij…maar hoe nu verder?” 

In exclusieve 1 op 1 sessies ga ik jou gidsen naar een nieuwe vorm. 

Waarom coaching?

Ik vind het een goed idee dat leiders zich laten coachen. Als manager heb je veel stress en weinig tijd om na te denken. De leiders die zich laten coachen zijn slim bezig. Die nemen even de tijd om een situatie te bekijken, een ander gezichtspunt te krijgen of lastige vragen te beantwoorden. Je hebt iemand nodig die je goed begrijpt, maar die ook weet hoe een bestuurder werkt en wat voor rol die speelt.

Neem contact op
Op het snijvlak mens en bedrijf de diepte ingaan.

“Koen’s kijk op zaken en kennis helpt mij nieuwe paden en wegen te verkennen waar ik zelf niet aan denk”

Jan

kwaliteitszorg


Welke doelen wil jij graag realiseren en verzilveren?

Plan een consult