Skip to content

Diensten

Als bedrijf wil je inspelen op nieuwe trends die zich voordoen, zoals ontwikkelingen in op het gebied van ondernemerschap en bedrijfsvoering. Mijn doel is om, met behulp van Agile MKB, de organisatie inzichtelijk te maken én zo een bedrijfsvorm te vinden die de weg voorwaarts inzet.

Agile MKB is een manier van denken, werken en organiseren. Het stelt bedrijven in staat om snel en effectief in te spelen op veranderingen in de buitenwereld. Daarbij staat tevredenheid van klanten voorop, met oog voor het welzijn van de medewerkers en de winstgevende bedrijfsresultaten van het bedrijf zelf.

Voel je een ja voor een consultancy aanvraag, dan gaan we om de tafel zitten. En ja dat is letterlijk. Tijdens een kop koffie of iets soortgelijks, gaan we jouw vraag verder uitdiepen. Onderzoeken we onze samenwerking en de ontwikkeling van mens en organisatie.

ONDERNEMERSCHAP

Zo ga je bewust doorgroeien naar je volledige
potentie.

Hoe hanteer je zelfstandigheid en groei van het bedrijf? Wat is je drijfveer? Waar loop je tegenaan in de dagelijkse praktijk? Ik help je graag bij het vinden van een reëel antwoord op deze vragen.

Samen benoemen we in korte sessies van één tot twee uur waar de oorspronkelijkheid zit in jou, de mensen en je bedrijf. Als vraagbaak begeleid ik jou vervolgens naar de juiste aanpak of oplossing.

BEDRIJFSVOERING

Zo werken we samen vanuit overzicht én met oog voor mens en bedrijf.

Deze dienst is voor mensen die een volgende stap gaan zetten. Zelfstandigen die doorgroeien naar een managementrol bijvoorbeeld. Of managers en teams die hun afdeling groter en belangrijker zien worden, waarbij de bedrijfsvoering baat heeft bij structuur en het leveren van klantwaarde.

Groei van je bedrijfsvoering vraagt om extra skills en tools. In de rol van scrum master ga ik jou en je team begeleiden bij dat proces. Tijdens het omvormen ben ik het initiatiepunt.

HET BEDRIJF

Zo verbinden we een wendbare organisatie met gezonde bedrijfsresultaten.

Je bedrijf | organisatie of afdeling staat. We gaan nu duurzaam verbeteren en sturen op consistentie. Daarbij maken we gebruik van nieuwetijdse bedrijfsmodellen (scrum | lean) en zorgen voor een goede implementatie (Agile werken) hiervan.

We werken aan samenhang op alle organisatielagen én ontdekken steeds nieuwe mogelijkheden voor groei. Daarbij fungeer ik als bedrijfseconoom | agile coach voor het management, de medewerkers én derden.

Behoefte aan direct zakelijk advies?

Neem contact op

“Koen’s kijk op zaken en kennis helpt mij nieuwe paden en wegen te verkennen waar ik zelf niet aan denk”

Jan

kwaliteitszorg

Welke doelen wil jij graag realiseren en verzilveren?

Plan nu een consult