Skip to content

HET LAATSTE NIEUWS

Onderstaand een greep uit de laatste ontwikkelingen
op het gebied van bedrijfsorganisatie.

Wil je de interactie van je Managementteam en de Agile Retrospective verbeteren met BG5 (Human Design zakelijk)? Dan is dit blogbericht voor jou bedoeld. Hierin leg ik uit wat BG5 is, hoe het je kan helpen om je team beter te begrijpen en te begeleiden, en hoe je het kunt toepassen in je Agile Retrospective.

Lees hier de blogpost

Dit rapport behandelt alle 16 succescodes en biedt je de tools om jouw unieke carrièreontwerp te begrijpen en de specifieke gaven, talenten en eigenschappen die je hier met de wereld wilt delen, volledig te benutten.

Ontdek waar en hoe je succesvol kunt zijn.

rapport

STRATEGIE
Met de nodige omwentelingen (politiek, business, duurzaamheid) voor de deur, is het goed (noodzakelijk) om inzicht te krijgen in je eigen strategie.

Maar wat is die eigenlijk… en welke is dat voor mijn bedrijf? Zodat ik de juiste keuze maak!

De organisatie is de context waarin het individu werkt. Het gaat om de cultuur, de missie, de visie en de waarden die de organisatie uitdraagt en naleeft. Het gaat ook om de kwaliteit, de incentives en het performance management, de compliance en andere systemen en processen die mensen in staat stellen om het juiste te doen. Effectieve coaching en bewustmaking geven iedereen de kennis, vaardigheden en professionele trots die nodig zijn voor een effectieve cultuur.

In deze fase gaat het om eigenwaarde en respect voor al dat is. Dus: ja we gaan voor het resultaat, echter niet ten koste van alles. Een periode van continu leren en verbeteren breekt aan.

Hoe creëer je een gemotiveerd team? PST Paul Grew gaat verder dan autonomie, meesterschap en doelgerichtheid en deelt 10 intrinsieke motivatoren die je team kunnen helpen in deze nieuwe blogpost – https://lnkd.in/eZcjpPWW 

#scrum #agile #agility #agileteams

Volg mij op

Blog

ZiPconomy: “Mannenwerk 4.0 . Wat we kunnen leren van het bouwen van een schuur?”

365 Mooie Mensen

De Integrator / Inspirator

Yacht: “Ondernemende financials hebben de toekomst.”

KPI”s De 7 stappen

Boekentips

De Harada Methode “De sleutel tot succes ben je zelf !”

Naar bedrijfsvoering met een ziel: “Een managementstijl die mens en wereld ten goede komt én winst geeft.”

Stoor nooit een vlooiende aap. Er zijn allerlei overeenkomsten te vinden tussen de dieren- en mensenwereld. En wellicht hebben diersoorten allang oplossingen gevonden voor problemen die ons dagelijks hoofdpijn bezorgen.


Welke doelen wil jij realiseren en verzilveren?

Plan een consult